Over Liezet


Even voorstellen; mijn naam is Liezet Katje, woonachtig in Leeuwarden, getrouwd en moeder van een lieve dochter.

Bij mijn laatste werkgever heb ik 27 jaar gewerkt en heb daar diverse functies bekleed. Als financieel medewerker, salarisadministrateur en de laatste 17 jaar als media-adviseur.


LiezetIn dec 2021 verloor ik door de zoveelste reorganisatie uiteindelijk mijn baan als Media-adviseur. De zekerheid van een vaste baan verloor ik maar tegelijkertijd voelde het ook als een soort opluchting, bevrijding alsof er een last van mijn schouders viel. Vanaf die dag wist ik dat ik een andere richting op wilde met mijn leven zonder targets, stress en druk. Iets gaan doen wat ik echt wilde, terug naar de zingeving van het leven.

Begin 2022, tijdens mijn spirituele zoektocht, werd ik aangetrokken door Reiki. Het feit dat je energie via de handen kan doorgeven aan het lichaam intrigeerde mij. 


Eind 2022 wilde ik mij hierin verder verdiepen en heb ik mij aangemeld voor een Reikicursus. Daarbij heb ik bewust gekozen voor de authentieke Japanse Jikiden Reiki omdat ik zag dat dit specifieker gericht is op de klacht/ziekte en het herstel. In het voorjaar van 2023 heb ik mijn eerste Jikiden Reiki Shoden cursus gevolgd. Niet lang daarna heb ik Jikiden Reiki Okuden tweede graad behaald en in het najaar de Japanse Reikitechnieken.


In het voorjaar 2024 heb ik mijn diploma afgerond voor Reiki Practitioner. Daarnaast heb ik in 2023 ook mijn diploma als Holistisch Coach behaald.

Reiki is nu onderdeel van mijn leven en ik ben ontzettend dankbaar dat ik mensen door Reiki behandelingen van hun klachten kan af helpen. Ik ben blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en dat Reiki op mijn pad is gekomen.

Powered by webXpress