HomeWelkom op de site Praktijk voor Levensenergie Leeuwarden.


Praktijk voor Levensenergie Leeuwarden werkt met verschillende technieken namelijk Japanse Jikiden ReikiVoetreflex en Dorntherapie.

Jikiden Reiki, Voetreflex en Dorntherapie zijn verschillende technieken maar geven allemaal door middel van de handen levensenergie door. Wanneer je lichamelijke pijn of mentale klachten ervaart kunnen wij je helpen met een natuurlijk herstel. Het geven van Reiki, Voetreflex en Dorntherapie stimuleert de doorbloeding, dit zorgt onder andere voor meer zuurstof in het bloed waardoor het lichaam weer meer vitale en gezonde energie krijgt.

De schoonheid van Reiki
Deze helende energie helpt op een natuurlijke wijze bij het genezingsproces. Reiki, Voetreflex en Dorntherapie wekken de natuurlijke geneeskrachten op die we allemaal bezitten maar niet gebruiken.

Jikiden Reiki, Voetreflex en Dorntherapie zijn helend en ondersteunend wat niet de reguliere zorg vervangt maar zeker een hele mooie bijzondere aanvulling is.

Voorafgaand aan een behandeling nemen we eerst een intakegesprek met je af, zodat we een goed beeld van de klacht/klachten krijgen.
Hierna volgt een persoonlijk advies over de aanpak en frequentie van de behandelingen.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over ReikiVoetreflex of Dorntherapie bel gerust wij helpen je graag!

Met vriendelijke groet
Liezet en Eric, praktijk voor levensenergie Leeuwarden
Powered by webXpress